Selecteer taal

BERU® Online
Trainingmodules

Wilt u net die extra stap maken om de ontsteking van binnen en van buiten te leren kennen? Met BERU® is uw doel binnen bereik Verdiep uw kennis snel met onze online training en technische ondersteuning

Geef uw technische kennis een online boost met BERU®

beru-online-training

BERU® maakt online ontstekingstrainingen beschikbaar voor de weetgierige via de Federal-Mogul Campus-website. F-M Campus is ons intelligente, brede platform waar u alle gewenste interactieve trainingen vindt die u maar wilt om uw kennis van onstekingen en motoren te verdiepen. De online modules zijn een ideale manier om uw technische training een geweldige boost te geven. Ons automotive-cursusaanbod is compatibel met pc en tablet en u kunt het tempo zelf bepalen. BERU® gelooft in eenvoudige toegang, gemak en oplossingen op maat, en dat zijn onze online trainingen natuurlijk ook.  

ZOEK TRAINING, PRODUCTONDERSTEUNING EN MEER

Vind oplossingen voor de meest voorkomende installatieproblemen met betrekking tot uw favoriete BERU®-onderdelen en nog veel meer uit de andere expertisegebieden en producten van Federal-Mogul. 

ONTSTEKING

Benieuwd naar de technologie achter onze producten en wilt u weten wat er in uw motor gebeurt als u de ontsteking inschakelt? De online trainingsmodules van BERU® zijn dé plek voor al deze informatie, geleverd op de manier die u het beste uitkomt. Bekijk het nu!

BEZOEK WWW.FMCAMPUS.EU 

VERDIEP UW KENNIS VAN ONTSTEKINGEN.
ALTIJD - OVERAL - GRATIS

Trainingsmodules tevens beschikbaar voor:

Algemene autokennis  -  Motor  -  Chassis -  Remmen  -  Filters  -  Wiellagers